Ga naar de inhoud
Home » Verkrijgbaar in onze winkel » Wenskaarten

Wenskaarten

Wenskaarten Mado

Aanbod in onze winkel

In de huidige digitale maatschappij gaat ontzettend veel via het internet. Maar, is het nou leuker om een appje te sturen of om een kaart te sturen? Veel mensen vinden het ontvangen van een wenskaart nog steeds erg leuk. Gelukkig kun je in onze winkel terecht voor een uitgebreid aanbod van wenskaarten.

Wenskaarten voor een verjaardag, voor een bruiloft, voor een baby of voor een jubileum/mijlpaal. Je vindt het allemaal in ons uitgebreide aanbod terug. Draai de verschillende rekken in onze winkel rond en ga op zoek naar dé wenskaart. Voldoende keuze in ieder geval en extra scherp geprijsd.

Montfoort kaarten

In ons aanbod tref je ook unieke Montfoort kaarten aan, zie de foto hiernaast. Op deze kaarten staan foto’s genomen in Montfoort en de tekst ‘Montfoort’. Super leuk om vanuit Montfoort naar mensen in een andere stad te sturen.

Ben je met je boot in Montfoort? Of ben je op vakantie in Montfoort? Dan zijn onze Montfoort kaarten al helemaal leuk om te sturen. Een vakantiekaartje vanaf de vakantiebestemming sturen; hoe nostalgisch (en leuk) is dat?

Wenskaarten

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”