Ga naar de inhoud
Home » Verkrijgbaar in onze winkel » Telefonie

Telefonie

Bel- en internettegoed

Aanbod in onze winkel

Het is tegenwoordig vrij gebruikelijk om een smartphone met abonnement te hebben. Maak jij echter alsnog gebruik van een prepaid kaart? Dan is Mado je maar al te graag van dienst! Bij ons in de winkel vind je namelijk van alle gangbare telefoonproviders bel- en internettegoed.

Het gaat hierbij onder meer om Lebara, KPN, Odido en Vodafone. Van al deze providers kun je een prepaid kaart met de door jou gewenste waarde bij ons kopen. Je betaalt hierbij zelf welk bedrag er op de prepaid kaart moet komen. Geef dit aan ons bij de kassa door en onze medewerker zet het juiste bedrag op de prepaid kaart.

Telefoon accessoires

Heb je een nieuwe oplader of USB kabel voor je smartphone nodig? Of ben je op zoek naar een ander soort telefoon accessoire? Grote kans dat je de gewenste telefoon accessoire bij ons in de winkel vindt. Sinds enige tijd bieden wij namelijk verschillende soorten telefoon accessoires aan.

Voor dit aanbod werken wij samen met universele merken. Zij bieden accessoires aan die voor verschillende smartphones geschikt zijn. Bijkomend voordeel is dat je voor deze accessoires een zacht prijsje hoeft te betalen. Check het aanbod eens in onze winkel en schaf voordelig de gewenste telefoon accessoires aan.

Telefoon accessoires

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”